HOROSKOPI

HOROSKOPI JAVOR 3-9 shkurt/ ‘Javë e re, kësmeti i ri’, Paolo Fox parashikon supriza për të gjitha shenjat

Dashi Marrëdhënia në çift nuk do të shkojë mirë, sidomos nëse jeni të lidhur prej shumë kohësh. Mundohuni që të paktën të bëni kompromis. Tregoni kujdes për shëndetin dhe ruhuni nga sforcimet. Janë të këshillueshme shëtitjet në natyrë. Gjithçka do të ecë mirë në aspektin profesional. Do të keni të ardhura të mira, nëse do […]