HOROSKOPI

Emocionionet do të vërshojnë lumë/ Kjo eshte shenja që do të provojnë dashurinë gjatë MAJIT

DASHI:  Ata që janë vetëm, për momentin nuk kërkojnë dashurinë e përjetshme, por dëshirojnë një shoqëri të mirë. Që nga prilli, duhet t’ju ketë ndodhur diçka e re. Kush kërkon konfirmimin e një ndjenje, zyrtarizimin e një historie dashurie, nxitet nga pasiguria, ndaj bëni kujdes të mos gaboni. Nga fillimi i vitit jeni ndjerë paksa […]

HOROSKOPI

Fat në dashuri, aventura dhe surpriza! Zbuloni çfarë ka rezervuar horoskopi sot për ju

DashiGjatë kësaj dite do të jeni të karikuar me energji. Në dashuri Hëna do ju ndihmojë, ndërsa tensionet do të bien. Mbani parasysh se tradhtia, nuk është zgjidhja e problemeve në çift. Kujdes duhet treguar edhe me financat, blerjet apo humbjet që mund të pësoni. DemiGjatë kësaj periudhe do të bënit mirë që të shmangnit […]