LAJME

HOXHA NGA MITROVICA TREGON ÇKA THOTË FEJA PËR TËRMETIN

Imami nga Mitrovica, Enis Rama, ka shpjeguar disa kondita islame në lidhje me fatkeqësitë natyrore dhe tërmetet. Rama ka komentuar në këndvështrimin islam tërmetin e ndodhur në Shqipëri. Ai ka thënë se “asgjë nuk ndodh në këtë botë pa leje të Zotit”, përcjell Telegrafi. “Dridhjet apo çdo fatkeqësi që na ndodhin është një mesazh për […]