LAJME

Lot gëzimi në studion e Elvis Naçit: Mërgimtari dhuron 1.5 milion euro për të dëmtuarit nga tërmeti

Po vazhdon solidarizimi me banorët e prekur nga tërmeti i së martës në Shqipëri, ku mbetën te vdekur 52 persona, derisa afër 1000 të tjerë u lënduan. Shumë shqiptar anembanë  botës, por dhe shtete fqinje kanë ndarë shuma të mëdha parash për ata qytetarë që u dëmtuan dhe mbeten pa kulm mbi kokë.Një ndihmë të […]