SHOWBIZ

Shenjat që tregojnë se është koha të ndaheni nga i dashuri ose e dashura juaj në karantinë

Pavarësisht se sa e fortë është marrëdhënia juaj, qoftë nëse jeni në shtëpi pa asnjë reagim ose duke biseduar në video thirrjet ndërsa jeni larg, mund të vije deri tek ndarja.

Ekspertët e marrëdhënieve zbuluan se çfarë ata shohin si flamuj kryesorë të kuq, ose gjëra që duhen mbajtur në vëmendje për t’u siguruar që ata nuk përkeqësohen dhe ju ndajnë, transmeton lajmi.net.

Tradhtia

Në përgjithësi, mashtrimi në një marrëdhënie është jo-për shumicën. Por, në mbyllje të mënyrave si njerëzit mund të kenë mashtruar mund të kenë ndryshuar. Ndoshta ju keni vërejtur që partneri juaj merr telefonin e tyre kudo dhe është i mprehtë.

Ndoshta ata kanë një shumë takime video me “gruan ose burrin e tyre të punës” që ju lënë të ndjeheni të ftohtë. Nga ana tjetër, ju mund të jeni ai që e gjeni veten të humbur.

Bisedoni përpara se të veproni, veçanërisht kur këto veprime mund të jenë shkatërruese për të ardhmen tuaj.

Abuzimi

Raportet gjatë muajve të fundit në mbyllje janë përqendruar në faktin se shumë viktima të abuzimit tani nuk kanë ku të shkojnë për të shpëtuar gjatë bllokimit.

Nëse jeni në një marrëdhënie abuzive, atëherë mos harroni se është mirë të largoheni. Qëndrimi në shtëpi nuk i bën partnerët abuzivë. Partnerët abuzivë po bëjnë një zgjedhje për të qenë abuzivë dhe kjo është veçanërisht rasti me kontrollin shtrëngues.

Askush nuk duhet të durojë sjellje si kjo, kështu që të kërkosh ndihmë për tu siguruar më shumë është e rëndësishme.

Duke mos u përqendruar tek njëri-tjetri

Për momentin, shtëpitë tona janë bërë vende pune, bare, klube, zona përkëdhelëse dhe në thelb gjithçka tjetër.

Pra, ndërsa normalisht që do të mbaroni punën dhe të kaloni kohë me partnerin tuaj dhe t’u kushtoni vëmendjen tuaj të plotë, tani është shumë më e lehtë të preokupoheni me gjithçka tjetër që po ndodh.

Të ndjeheni të hutuar ose të largët mund të jenë pjesë e një marrëdhënie krejtësisht normale.

Fyerje

Gjërat pa kuptim që kthehen në çështje të acaruara nuk janë një shenjë e mirë. Çiftet e forta punojnë si ekip dhe mbështesin njëri-tjetrin.

Nëse nuk mund të bini dakord shpejt, atëherë është një shenjë që nuk jeni aq i pajtueshëm sa keni menduar.

Argumentim i vazhdueshëm

Të qenit së bashku 24/7 me të vërtetë ekspozon problemet që më parë u menaxhuan duke krijuar hapësirë. Të shohësh një mik, të çosh fëmijët në shkollë ose të lëvizësh nëpër dyqane.

Të gjitha këto gjëra të vogla mund të ndihmojnë në menaxhimin e rrjedhës së marrëdhënieve duke ju dhënë kohë të qetësoheni, të ri-reflektoni dhe më e rëndësishmja planifikoni atë që mund të dëshironi të bëni ose thoni ndryshe.

Mungesa e përpjekjeve

Vendosja për të hequr dorë nga të gjitha përpjekjet për të nxitur gjërat mund të jetë një shenjë që ju keni hequr dorë nga marrëdhënia juaj.

Veçanërisht nëse jeni në një marrëdhënie të re, do të njiheni se kush janë ata jashtë një dritareje normale që përpiqet të bëjë përshtypje. Askush nuk mund të bëjë përpjekje të plotë me kohë të plotë, le ta presim njëri-tjetrin pak të ngathët.

Por le të kujtojmë gjithashtu se marrëdhëniet kërkojnë të japin dhe të marrin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *