HOROSKOPI

Shenja me pa FAT ne dashuri ne vitin 2020 sipas astrologut te famshem PAOLO FOX

Dashuria është një nga ndjenjat më sublime që përjeton njeriu gjatë gjithë jetës.

Duket sikur e gjithë jeta jonë është një udhëtim i vazhdueshëm drejt dashurisë.

Dashurojnë shqisat, emocionet, por jo më pak edhe shenjat e horoskopit.

Çdo shenjë dashuron në mënyrën e vet, megjithatë disa prej tyre nuk janë edhe aq fatlume në çështjet e zemrës.

Living mund t’ju thyejë zemrën me këtë artikull dhe më poshtë do të njiheni me shenjën me më pak fat në dashuri për 6-mujorin e parë të 2020-s.

Binjakët
Edhe pse Binjakët janë një nga shenjat më pasionante të zodiakut, fatkeqësisht ose jo, marrëdhënia e tyre me dashurinë nuk është e tillë. Karakteri i tyre i dyjëzuar, dëshira për të kontrolluar gjithçka dhe mungesa e vullnetit për të marrë vendimet e duhura në momentin e duhur bën që shpeshherë të krijojnë një lloj barriere me partnerin a partneren.

Shpeshherë është surrealist dhe i shmanget lidhjeve të dashurisë pasi i duket sikur dikush tjetër po fiton terren në jetën tij, sidomos në lirë e tij që e dëshiron aq shumë. Udhëhiqet gjithmonë nga emocionet dhe kjo i bën të paparashikueshëm. Kjo gjë i tremb partnerët e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *