HOROSKOPI

Peshorja, shenja më fisnike e Zodiakut…

Në përgjithësi, të lindurit nën shenjën e Peshores janë gjithmonë në kërkim të vazhdueshëm të ekuilibrit, jo vetëm në marrëdhëniet personale, por edhe ato ndërnjerëzore. Në përgjithësi, një person që i përket kësaj shenje shihet i angazhuar në ngjarje të rëndësishme dhe pas pak kohe ai duket i zhytur në mendime për diçka tjetër.

Kjo ndodh për shkak se personi i lindur nën këtë shenjë lëkundet nga një ndjenjë në tjetrën, duke prekur ndjeshmërinë njerëzore, drejtësinë por edhe aspektet që lidhen me gjithçka që është e bukur, estetike dhe plot harmoni. Por cilat janë karakteristikat kryesore të kësaj shenje?

Ndjeshmëria

Kjo është një nga karakteristikat më të rëndësishme të kësaj shenje. Ata që kanë lindur nën shenjën e Peshores preferojnë më shumë të tjerët sesa egon dhe e bëjnë atë edhe për ndjenjën e thirrjes drejt civilizimit dhe harmonisë. Në situata kur këto aspekte lihen pas dore, të lindurit e kësaj shenje vuajnë dhe kjo duket shumë qartë.

Hijeshia

Ata që kanë lindur nën këtë shenjë pëlqejnë gjithçka që është e bukur dhe kujdesen shumë për pamjen e tyre. Është e vështirë t’i shohësh ata jo të rregullt në pamjen e tyre. Ata nuk e bëjnë këtë për të kënaqur të tjerët ose për t’u dukur në sytë e publikut, por thjesht sepse është pjesë e mënyrës së tyre të të qenit.

Të qenët i shoqërueshëm

Kjo shenjë nuk mund të jetojë pa marrëdhënie me botën e jashtme. Të lindurit e kësaj shenje tentojnë gjithmonë të gjejnë një pikë ndërmjetësimi dhe të bëjnë kompromise, në mënyrë që në çdo rast këto marrëdhënie mund të kenë objektiva madje edhe për qëllime të rëndësishme.

Peshorja ka një sens artistik unik

Ata që kanë lindur nën këtë shenjë e duan shumë jetën, artin dhe hapësirat. Ata kanë tendencë të shfaqen me dyshime në kokën e tyre, por nuk është konfuzion, thjesht është një mënyrë për të mbledhur mendimet e dikujt.

Vetë-kujdesi

Të lindurit nën shenjën e Peshores kalojnë shumë kohë duke u kujdesur për pamjen e tyre, për imazhin si një shenjë respekti për trupin e tyre dhe për këtë arsye edhe për dinjitetin e tyre personal.

Ndjenja e drejtësisë

Ndoshta tipari më i bukur, ose ai që e bën të qartë se ata që lindin nën shenjën e Peshores demonstrojnë një fisnikëri të madhe të mendjes. Ata i urrejnë të gjitha format e padrejtësisë dhe qëndrojnë gjithmonë në favor të të dobëtit. Ata shpesh marrin përgjegjësi dhe nëse mund ta ndihmojnë dikë do ta bëjnë pa e menduar dy herë, duke dhënë gjithçka që munden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *