SHOWBIZ

Me kë u martua Blerta Syla para se të martohej me Veton Surroin

Blerta Syla është “Miss Kosova 1995”. Ajo, fitoi çmimin e më të bukurës së Kosovës në një kohë kur në Kosovë thuajse asgjë nuk dukej normale, shkruan “Kosovarja”.

Ish “Miss Kosova”, për disa vite ishte pak aktive në fushën e modës, për ta lënë pastaj gati një herë e përgjithmonë atë.

Blerta, është aktore dhe piktore, e cila 15 vite më parë, në ditën e Evropës krijoi veprën “Nusja”, ku ajo simbolikisht “martohej” me Evropën.

Edhe 15 vite pas realizimit të këtij projekti domethënës, Kosova ende mbetet vendi më i izoluar në rajon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *