SHOWBIZ

Luana vjen me fotosesionin më futuristik të saj

Luana Vjollca duket se këtë vit e ka rezervuar për fotosesione

Pandemia COVID-19 ka bërë që shumë yje të skenës shqiptare të shtyejnë projektet e tyre për më vonë.

Por, Luana Vjollca nuk është ndalur për asnjë moment.

Përpos që realizoi këngën “Pa panik”, ajo gjatë pandemisë ka realizuar edhe disa sete fotografike, njëri prej të cilëve është shfaqur edhe në një revistë turke.

E pas këtij seti dhe një seti tjetër seksi në një fushë tenisi, Luana sot ka postuar disa fotografi nga seti i saj i ri, që është një set ku Luana ka një stil futuristik të flokëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *