HOROSKOPI

Kjo është shenja që ‘do të bëjë namin’ në vitin 2020

“Do të notojë në para”!

Kemi hyrë zyrtarisht në periudhën më të bukur të vitit, në periudhën ku i gëzohemi dritave shumëngjyrëshe, flokëve të para të dëborës, zbukurimeve që kanë “pushtuar” ëmbëlsisht rrugët e qytetit, e thënë më ndryshe ky është momenti ku të gjithë ndihemi nga pak fëmijë, transmeton Living.

Por nëse disa prej jush shijojnë pjesën romantike të festave, të tjerë mendojnë për llogari e shifra. Përpara se të bëni plane se sa keni humbur e sa keni fituar, dijeni që janë yjet ato që vendosin për ju, sidomos për financat gjatë 2020-s.

Dhe të bekuarit e këtij dhjetëvjeçari të ri janë as më pak e as më shumë se të lindurit në shenjën e Bricjapit që do të notojnë në para gjatë vitit pasardhës.

Inteligjent, i fortë dhe i dedikuar ndaj punës, suksesi dhe pasuria janë një pjesë e prioriteteve të tij. Bricjapi është një shenjë me këmbë në tokë dhe të gjitha paratë që fiton nuk i shpenzon në mënyrë të kotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *