HOROSKOPI

Kjo do të jetë java më e keqe për 3 shenja, astrologia MERI paralajmeron keto shenja

Astrologjia nuk është gjithmonë e mirë me shenjat e zodiakut. Kjo javë (17 – 23 shkurt) sipas astrologëve nuk do të jetë fort e mirë për këto shenja të zodiakut: Dashi, Luani, Shigjetari. Ky është sezoni i Peshqve dhe të lindurit e kësaj shenje mund të ndihen depresivë dhe të lodhur. Pavarësisht kësaj, shenjat e zjarrit janë të sigurta se do ta ndiejnë më shumë intensitetin e kësaj jave.

Dashi

Ju mund të keni shumë telashe të funksiononi në botën “reale” këtë javë. Në vend që të përqendroheni në momentin e tanishëm, mund të jeni duke menduar për të kaluarën, duke ëndërruar dhe duke menduar për lumturinë.

Mos harroni se nëse vazhdoni të tregoni vetvetes se mund të filloni të shijoni jetën tuaj sapo të keni arritur disa gjëra, nuk do të keni kurrë kohë të vlerësoni momentin që keni para. Reflektimi është i nevojshëm, por sigurohuni që reflektimi nuk po e zëvendëson aftësinë tuaj për të shijuar jetën.

Luani

Karma nuk është gjithmonë aq e thjeshtë sa të ndëshkohet duke bërë gjëra të gabuara dhe të shpërblehet duke bërë gjënë e duhur. Karma është thjesht pasoja, dhe shpesh, pasojat e jetës bien në një zonë gri që nuk është as e mirë, as e keqe.

Këtë javë, më në fund mund të kuptoni koston e vërtetë të vendimeve tuaja. Lejoni që përvojat tuaja t’ju informojë për atë që mund të provoni më tej. Nuk ka asnjë mënyrë për të ditur saktësisht se si do të funksionojë diçka.

Shigjetari

Ju jeni një aventurier i lindur. Edhe pse mund të jeni mësuar të largoheni nga disa probleme të caktuara, nuk do arrini ti shpëtoni disa problemeve. Këtë javë, ju mund të merreni me çështje të ndjeshme që keni shmangur prej kohësh. Zemra juaj kërkon diçka që mund të mos merrni, por mos reshtni së kërkuari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *