SHOWBIZ

Këto foto e Kevinës do ju lënë pa gjumë

Atë e ka zënë pandemia globale në Amerikë

Por, pavarësisht vetizolimit Kevina Kthjella ka sjell foto superseksi nga vetizolimi.

Derisa dje ajo pati një paraqitje tepër të nxehtë ajo sot ka postuar një foto ku ka të veshur një korset të kuq dhe mercedeska të zeza ku paraqitet me një pamje tepër të nxehtë.

Kevina është njëra prej modeleve më të bukura shqiptare dhe derisa në Shqipëri njihet për famën që mori nga televizioni, në karrierën ndërkombëtare ajo njihet më shumë si modele e firmave të njohura të modës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *