SHOWBIZ

Kaq shumë ka ndryshuar Asu

Melisa Pamuk është aktorja që po bën bujë në kinematografinë turke.

Ajo nisi karrierën si modele për t’u bërë më vonë një aktore tejet e suksesshme.

Në publikun shqiptar ajo u bë tejet e njohur me rolin e ‘Asusë’ në serialin ‘Kara Sevda’.Pas serilait duket se ajo ka ndryshuar shumë dhe është bërë edhe më e bukur se sa që ishte.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *