TË TJERA

Jo të gjithë janë humbje. Ndonjëherë është jeta që të çliron nga njerëzit e kotë

Ne mendojmë se humbasim shumë kur dikush largohet nga ne, në realitet jemi çliruar nga diçka që nuk do të na kishte bërë aspak mirë.

Ju madje mund ta shihni me sytë tuaj. Nuk ishte e rëndësishme, sepse disa humbje janë në të vërtetë një çlirim i madh. Ne mendojmë se kemi humbur shumë, në realitet jemi çliruar nga diçka që nuk ishte e sinqertë, e vërtetë dhe që kishte pak, shumë pak për të na ofruar.

A e dini kur njihni dikë që ju duket bukur, por që në fakt ka pas veshur një maskë?

Ne ishim gabim dhe me largimin e tyre jemi ndjerë edhe më keq sepse, thellë thellë, kemi shpresuar se të gabonim. Pastaj vjen ndjenja që bëjmë gjithmonë gabime me njerëzit, që nuk jemi në gjendje të gjejmë një njeri të mirë e të dobishëm.

Ju jeni shumë më tepër sesa një lamtumirë.

Nuk e di se si ishin zhgënjimet tuaja të dashurisë, di vetëm se ju jeni shumë më tepër sesa kjo lamtumirë që fituat. Mos mendoni se ishte humbje sepse nuk ishte ashtu. Ju mund të ndjeheni kështu, por mos dyshoni për vlerën tuaj.

Njerëzit me emocione shumë të fortë nuk janë për të gjithë. Shumica e tyre kënaqen me ngrohtësinë, pëlqejnë pak a shumë dhe duan shumë lojërat e interesit. Pjekuria juaj dhe mënyra e qetë si i shihni marrëdhëniet ju pengojnë që të keni pranë ata njerëz, të cilët nuk janë gati të kenë dikë kaq të jashtëzakonshëm sa ju.

Mendoje mirë. Nuk është humbje, aspak. Nganjëherë është jeta që të shpëton nga telashet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *