HOROSKOPI

Ja kush jane 3 shenjat me te fuqishme te horoskopit sipas Paolo Fox

Sipas astrologjisë çdo shenjë e horoskopit ka karakterisitikat e saj, por këto katër dallohen për një karakter më të fortë dhe janë më të pushtetshme.

Bëhet fjalë për Dashin, i cili ëshë më i forti nga të gjithë shenjat në horoskop. Njerëzit në shenjën e Dashit njihen për energjinë dhe vitalitetin e tyre si dhe për ndërrmarjen e sfidave të reja. Dashi nuk trembet prej askujt dhe kjo është pikërisht ajo çfarë e bën atë më të pushtetshëm.Njerëz të famshëm të lindur në shenjën e Dashit:Johann Sebastian Bach, Maya Angelou, René Descartes, Harry Houdini, Billie Holiday, Charles Chaplin, Lady Gaga

Akrepi gjithashtu bën pjesë në këtë grup. Njerëzit me shenjën e Akrepit nuk preken lehtë dhe janë të gatshëm të bëjnë çdo gjë për të arritur qëllimet e tyre. Ata janë shumë kritikues, paksa arrogantë dhe nuk janë të lehtë për t’u kuptuar. Ajo çfarë i bën ata të pushtetshëm është vendosmëria. Njerëz të famshëm të lindur në shenjën e Akrepit:Pablo Picasso, Marie Anotinette, Jimmy Kimmel, Leonardo DiCaprio, Katy Perry, Ryan Gosling.

Edhe pse njihen për persona që ndryshojnë shpesh, Gaforret janë gjithashtu shumë të fortë dhe rezistentë. Ata kanë vetëbesim dhe kjo i ndihmon të dalin gjithmonë të parët. Ambicia e tyre i bën edhe më të fuqishëm për të arritur çdo gjë në jetë, si në anën profesionale ashtu edhe atë sentimentale.Njerëz të famshëm të lindur në shenjën e Gaforres: Gustave Klimt, Julius Caesar, Meryl Streep, George W. Bush, Frida Kahlo, Princi William

Sigurisht që kësaj liste nuk mund t’i mungonte Luani. Ata që kanë lindur në shenjën e Luanit mund të konsiderohen me fat. Karakteri i tyre dominues, i fortë dhe luftarak i ndihmon të arrijnë me lehtësi qëllimet e tyre. Diçka që ndoshta nuk i ndihmon gjithmonë është kokëfortësia e tyre, por kjo harrohet shpejt me karizmën dhe energjinë që të përcjellin.

Njerëz të famshëm të lindur në shenjën e Luanit: Andy Warhol, Barack Obama, Madonna, Louis Armstrong, Jacqueline Kennedy Onassis , Amelia Earhart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *