HOROSKOPI

Horoskopi javor, Shigjetari – 23-29 Mars 202

Ka rrezik qe gjate kësaj jave te ndodhin incidente te ndryshme ndërmjet jush dhe atij qe keni ne krah. Do jeni shume te palogjikshëm dhe mund te bëni gjera qe do e lëndojnë tjetrin. Mos përtoni nga dashamirësia e tij sepse ne një moment ai mund t’iu braktise përfundimisht. Beqaret do kenë disa takime, por për fat te keq do përballen me zhgënjime. Financat do jene me shume te trazuara sesa te stabilizuara. Nëse nuk e organizoni dot vete këtë sektor kërkoni ndihme nga specialistet. Gjendja shëndetësore do jete me e mire. Do keni energjinë qe do ju nevojitet. Jeta profesionale do jete e shkëlqyer sidomos nëse jeni jurist. Mund te keni përtime shume shpejt nga një pune qe do nisni. Familja e qete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *