HOROSKOPI

Horoskopi javor, Peshqit- 23-29 Mars 2020

Nëse keni një lidhje shprehini sa me shume ndjenjat këtë jave dhe përgatisni surpriza për atë qe keni ne krah. Vetëm ne këtë mënyrë marrëdhënia mes jush do behet edhe me akëruese. Beqaret do jene idealiste dhe nuk do pranojnë te dalin me çdo lloj personi. Vështirë se mund ta llojnë dot këtë periudhe lidhjen e shume ëndërruar. Financat do kërkojnë përkujdes maksimal. Po e humbet arsyen dhe po shpenzuar pambarimisht do keni probleme serioze për një kohe te gjate. Shëndeti do jete me i mire se javën e pare. Vazhdoni te ushqeheni ne mënyrë te shëndetshme dhe për shqetësime te vogla te privilegjoni bimët ne vend te medikamenteve. Ne pune do hidhni hapa me përpara fale këmbënguljes dhe intuitës qe do keni. Jeta familjare do jete harmonike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *