HOROSKOPI

Horoskopi i Susan Miller për muajin prill 2020 – Luani

Marrëdhënia juaj me partnerin po arrin në një fazë kritike tani që Saturni është zhvendosur përkohësisht në shtëpinë e shtatë të martesës. Dashuria dhe angazhimi janë bërë tema serioze për ju dhe duhet të kuptoni si ndiheni. Nëse jeni duke dalë me dikë, mund të ndjeni nevojën që të martoheni ose nëse jeni martuar tashmë, do të gjeni mënyra për t’u lidhur më shumë me partnerin/en.

Bashkëpunimet dhe angazhimet e biznesit janë gjithashtu në vëmendjen tuaj dhe nëse njëri nga partnerët është i dobët, do ta vëreni. Së shpejti, Saturni do t’ju bëjë që të përmirësoni marrëdhëniet, ose të zgjidhni të largoheni.

Marsi, planeti i veprimit, po ju shtyn që t’i doni gjërat tani, por universi jo gjithnjë vepron sipas axhendës suaj. Këtë muaj, Marsi do të orbitojë afër Saturnit, prandaj do të duhet të jeni të durueshëm. Saturni, planeti që na kërkon të shikojmë rrugën e gjatë përpara, do të largohet nga shtëpia e martesës, partneritetit dhe biznesit më 1 korrik. Tani e tutje deri më 1 korrik, do të duhet të vrojtoni me hollësi çdo detaj.

Nëse jeni në një marrëdhënie romantike, por nuk ndiheni mirë, këtë muaj mund të merrni një vendim – do të duhet të largoheni apo të qëndroni. Saturni do të forcojë ndjenjat duke ju bërë të dashuroheni më shumë, ose të zhgënjeheni.

Nëse mendoni se marrëdhënia juaj ka shpresë, atëherë mund të bëni terapi në çift. Dashuria është e brishtë dhe nëse e keni gjetur, ushqejeni.

Para se të mbarojë muaji, ka të ngjarë të merrni një lajm befasues për karrierën, së bashku me lëvdata, një promovim, një ofertë prestigjioze për një firmë konkurruese ose publicitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *