HOROSKOPI

Horoskopi i Susan Miller për muajin prill 2020 – DEMI

Karriera do të jetë e shkëlqyer gjatë prillit sepse Marsi do të jetë në shtëpinë tuaj të 10-të, atë të famës dhe ndereve për herë të parë në 2 vite.  Do ta keni më të lehtë se zakonisht të kontaktoni me njerëz që kanë ndikim dhe që mund t’ju ndihmojnë të ecni përpara.

Do të nisni një projekt madhor 4 ditë pas Hënës së Plotë në Peshore, më 7 prill. Ky projekt do t’ju sjelljë shumë vëmendje. Mund të përjetoni eksperienca të shkëlqyera në lidhje me median. Universi ka përgatitur një dhuratë të mrekullueshme për ditëlindjen tuaj. Jeta po ju transformohet para syve falë vizitës së rrallë të Uranit tek Demi që ndodh një herë në 84 vite. Ata që do ta ndjejnë të parët ndikimin e Uranit janë të lindurit në fund të prillit. Ky planet sjell shumë surpriza dhe ndryshime të rëndëishme. Disa do të jenë shumë emolcionuese, të tjerat më pak.

Shënoni datën 22 prill si ditë me fat. Universi do t’ju ndihmojë të mendoni në mënyrë krijuese dhe të realizoni çdo gjë që keni ëndërruar. Qëndroni optimistë, gjëra të mira ju presin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *