SHOWBIZ

Georgina i ngreh të pasmet në mes të detit

Georgina Rodriguez njihet si një nga femrat më tërheqëse. Por e fejuara e Ronaldo-s duket se asnjëherë s’ndalet duke e dëshmuar këtë.

Së fundi ajo pozoi në bikine, duke fokusuar të pasmet e saj si dhe unazat super-lukzose.

Padyshim se Gerogina edhe këtë herë duket mëse bombastike, siç di vetëm ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *