HOROSKOPI

DASHI -Horoskopi i mujit dhjetor 2019

Puna: Sa u përket punëve, këtë muaj mund të presin bashkëpunim me partnerë të rinj. Do të hapet edhe shansi për të shkuar jashtë shtetit. Kjo mund të jetë pjesë e planit afarist, por mund të jetë edhe pushim. Çdo gjë që është e lidhur me shtetet e jashtme, këtë muaj duhet ta pranoni, sepse do të keni sukses në atë rrugë. Gjithashtu, të gjithë ata Desh të cilët planifikojnë të përfundojnë apo të fillojnë shkollimin e ri, dhjetori është koha e duhur. Në pjesën e dytë të dhjetorit prisni ftesa të rëndësishme afariste, por janë të mundshme edhe vështirësi financiare. Do të keni vështirësi të papritura, mirëpo do të arrini deri në vitin e ri t’i rregulloni të gjitha obligimet. Atmosfera në punë ju krijon presion, sepse nga ju presin shumë më tepër se deri tani. Fokusohuni që vitin ta përfundoni me bashkëpunime pozitive afariste. Shëndeti: Kujdesuni për ushqimin dhe përpiquni që të ushqeheni shëndetshëm. Është e mundshme që kilogramët të grumbullohen për shkak të ushqimit të pashëndetshëm dhe të shpejtë.

Dashuria: Për Deshtë, ky do të jetë një muaj dinamik plot ngjarje. Deshtë e zënë do të kenë problem t’ia sqarojnë partnerit përse ndonjëherë kënaqen në vetmi dhe përse u është me rëndësi që disa vendime t’i marrin vetë. Do të hasni në mirëkuptim, andaj më së miri është të bisedoni sinqerisht për çdo gjë që ju mundon. Jini të gatshëm dhe mos hyni thellë në debate me partnerin, sepse debatet do t’ju sjellin emocione negative. Deri në fund të muajit, situata do të stabilizohet dhe do të mund të krijoni komunikim më të lirë dhe më të relaksuar. Deshtë e lirë janë të gatshëm të fillojnë një romancë të re. Do të kenë shumë oferta romance dhe u takon atyre ta zgjedhin më të mirën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *