SHOWBIZ

Dafina flet për gruan: Askush s’mund ta ndal një grua të përkushtuar për sukses

Dafina Zeqiri ka postuar një foto ku edhe njëherë ka treguar se ajo do ta këtë fjalën kryesore në muzikë

E këtë ajo e ka treguar me dy projekte të reja gjatë këtij viti derisa është në përgatitje të projektetit të tretë.

Ajo ka bërë disa fotosesione kohëve të fundit ku ka treguar anën artistike kurse sonte ka pozuar në një palë veshje të zeza dhe serioze derisa ka dhënë edhe një mesazh për gratë.

“Nuk ka asnjë forcë më të madhe se përkushtimi i një gruaja që të këtë sukses”, ka shkruar ajo.

“New Chapter” (Kapitull i ri), ka shkruar ajo me hashtag, duke dhënë të kuptohet se ky mund të jetë njëri prej projekteve të saj të reja. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *