SHOWBIZ

Christine e “shpërdoron” TikTokun duke quar këmbët përpjetë

Christine McGuinness ka bërë lëvizje të ndrysmë derisa ka treguar aftësitë e saj në sfidën e TikTok gjatë vetizolimit të koronavirusit

Ajo është duke e mbajtur vetveten të mbyllur por që brenda po bën ushtrime seksi dhe po poston video qesharake.

Christine McGuinnes ka treguar një formë interesante të premten derisa ka bërë video me këmbë hava si pjesë e një sfide të TikTok.

Modelja (32) është dukur e jashtëzakonshme derisa ka treguar asetet e saj e veshur me veshje të vogla por edhe ka treguar sa fleksbile është ajo kur i ka postuar këto në Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *