HOROSKOPI

BRICJAPI: Ja ç’duhet të bëni për të jetuar më mirë

Dëshironi një jetë më të lumtur dhe më të qetë? Atëherë ju duhet të punoni me veten tuaj dhe të përpiqeni të përqendroheni në ato aspekte që gabimisht mendoni se janë thjesht aksesorë.

Miqtë, të afërmit dhe koha e lirë duhet të bëhen qendra e botës tuaj dhe jo diçka për të gjetur kohë herë pas here. Sado që puna të jetë në gjendje t’ju japë kënaqësi, nuk është e mjaftueshme për t’ju siguruar atë ndjenjën e lumturisë, që duket se e dëshironi me shumë më tepër forcë. Për këtë do të duhet të përqendroheni në ndjenjat dhe njerëzit që ju interesojnë.

Prandaj përpiquni t’i përkushtoheni më shumë aspekteve “joserioze” të jetës. Sepse në ato ndodhet çelësi për një jetë më të mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *