TË TJERA

Çfarë domethënë “Ok boomer”, fraza që ka pushtuar rrjetet sociale?

Ja cila është origjina e frazës, që ka pushtuar rrjete sociale në kuptimin e vërtetë të fjalës. Le të bëjmë një hap prapa në histori, në herën e parë fare kur është dëgjuar fraza “Ok boomer”. Na ishte një herë Luciferi, ëngjëlli rebel i parajsës, i cili nënjë moment ngriti krye dhe Zoti vendosi që […]