SHOWBIZ

Artisti shqiptar tregon surprizën që i bëri e bija japoneze

Pasditen e sotme tek “Rudina” ishin të ftuar kompozitori Genc Tukiçi dhe vajza e tij, Nadia. Babë e bijë konkurrojnë këtë edicion në “Festivalin e Këngës” me këngën “Ju flet Tirana”. Për Nadian është hera e parë që ngjitet në një skenë, pasi ka kënduar vetëm në kor. Nadia, 18 vjeç është vajza e Gencit nga martesa me një shtetase japoneze. Nadia është aktualisht qytetare e tre shteteve. Ka lindur në Paris, është japoneze nga e ëma dhe shqiptare nga i ati. I mban të tri pasaportat. Bukuroshja flet 6 gjuhë të huaja.

Genc Tukiçi: Është një nga dhuratat më të bukura që kam pasur në jetën time. Unë isha gati një muaj në turne. Nadia ishte 5 vjeç e gjysëm dhe para se të ikja unë i flisja shqip dhe ajo më përgjigjej në frëngjisht. Nadia tani flet 6 gjuhë dhe i flet shumë mirë. Kur u ktheva, unë si zakonisht i flisja vetëm shqip dhe ajo ma ktheu në shqip. Ishte një suprizë e jashtëzakonshme dhe që nga ai moment ne nuk kemi pushuar së foluri shqip.

Genc Tukiçi: Është një nga dhuratat më të bukura që kam pasur në jetën time. Unë isha gati një muaj në turne. Nadia ishte 5 vjeç e gjysëm dhe para se të ikja unë i flisja shqip dhe ajo më përgjigjej në frëngjisht. Nadia tani flet 6 gjuhë dhe i flet shumë mirë. Kur u ktheva, unë si zakonisht i flisja vetëm shqip dhe ajo ma ktheu në shqip. Ishte një suprizë e jashtëzakonshme dhe që nga ai moment ne nuk kemi pushuar së foluri shqip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *