SHOWBIZ

Arta Nitaj sqaron për Express “fotot” dhe “bisedat” që e kanë pushtuar internetin

Modelja Arta Nitaj ka sqaruar në Express se gjithçka që ka dalë nëpër media është montazh. Ka thënë se këtë rast do ta denoncojë në polici pasi vajza e paraqitur në portale është e një vajze tjetër me emrin Sommer Isabella.

“Ne dy tri ditet e fundit është mbushur interneti dhe rrjetet sociale me shkrime për mua. Kjo gjë me ka shokuar. Duke qënë pjesë e jetës publike unë jam e përgatitur që për mua të shkruhet dhe të flitet, sic ndodhë në cdo vend të botës, mirëpo kjo cfarë ka ndodhur këta ditë e ka kaliuar cdo limit. Tash për mua nuk po shkruhet, por po bëhen montazhe, madje duke pretenduar që ato po publikohen edhe në Gazetën Express, në mënyrë që lexuesit të besojnë. Unë e them më përgjegjësi të plotë që asnjë prej atyre fotove nudo nuk janë të miat, nuk janë të miat as mesazhet telefonike që po thuhet se janë të shkruara prej meje, ku kinse unë po bisedoj me dikë”, ka thënë Nitaj për Express.

Ajo ka thënë se rastin do ta denoncojë në polici.

“Unë do ta denoncoj në polici këtë gjë, duke shpresuar që të kapën ata që po provojnë të përfitojnë duke me njollosur. Femra ne foto, per te cilen thone qe jam une, ka emer dhe mbiemer. Nuk e ka as emrin e as mbienrin Arta Nitaj. Ajo eshte Sommer Isabella”, ka shtuar ajo.

Gazeta Express nuk e ka publikuar fare një shkrim për Arta Nitajn, por, faqe fake (gazetaexSpress) kanë vjedhur dizajnin e Gazetës Express, duke u dhënë lajmi sikur të ishte publikuar në sajtin e Express.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *