HOROSKOPI

4 shenjat e zodiakut, që vuajnë pagjumësinë

SHUMICA E TË RRITURVE DUHET TË FLENË 7 DERI NË 9 ORË GJUMË NË MBRËMJE . SIDOQOFTË, TË GJITHË E DINË VETË SE PËR SA ORË GJUMË KANË NEVOJË. POR KA DISA SHENJA TË ZODIAKUT QË NUK FLENË SHUMË DHE QË SHIJOJNË JETËN ZGJUAR.

Dashi
Është e pamundur të dihet nga vjen burimi i energjisë i dashit, edhe kur nuk flenë. Ndonjëherë duket sikur nuk kanë nevojë fare për të fjetur. Ata kanë moton: “Unë do të fle kur të vdes “. Sipas ekspertëve, ata janë shumë aktivë dhe të qenurit të zënë është gjëja më e mirë për një person të shenjës së dashit.

Shigjetari
Shigjetari nuk mund të qëndrojë me mendimin se mund të humbasë diçka. Nëse ata udhëtojnë, ata duhet të shohin dhe të bëjnë gjithçka! Ata nuk do ta lejojnë gjumin t’i pengojë që të shijojnë gjërat që i rezervon jeta. Shigjetarët e dinë sa i rëndësishëm është gjumi, por nuk e duan atë t’i marrë kohën e tyre.

Ujori
Ujorët tentojnë të gjejnë mënyra për të fjetur edhe më pak. Është e çuditshme. Ata duan të mendojnë për zgjidhjet e problemeve, kështu që mund të qëndrojnë zgjuar gjatë natën. Ujori lufton plakjen, pra mundohen të shfrytëzojnë çdo çast të jetës për të arritur diçka me vlerë. Nuk duan ta humbasin kohën kot!

Binjakët
Ata mund të planifikojnë të shkojnë në shtrat në një orë të hershme, por pastaj ata qëndrojnë në rrjetet sociale ose planifikojnë udhëtimin e tyre të ardhshëm deri në orët e vona. Ata e duan gjumin, por vëmendja e tyre shpesh kapet te diçka tjetër përveç gjumit. Mendjen për të bredhur e kanë binjakët!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *